1) حلال استخراج با حلال محلول اصلی باید غیر قابل اختلاط باشند. 2) حلال انتخابی باید برای جزء مورد نظر مناسب ترین ضریب پخش و برای ناخالصی ها یا اجزای دیگر ضرایب نامناسبی داشته باشد.
بیشتربا این حال، فراصوت را می توان با سیستم های حلال چند برابر برای ارائه نتایج برتر برای عصاره بهره گرفت. حلال بهینه برای استخراج مافوق صوت از bioactives گیاهی است در رابطه با مواد اولیه انتخاب شده است.
بیشتراستخراج با حلال شتاب یافته (Accelerated Solvent Extraction = ASE)روش استخراج با حلال شتاب یافته نوعی فرآیند استخراج جامد- مایع است که در دماهای بالا (معمولا بین ۵۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد) و فشارهای حدود ۱۰ تا ۱۵ مگاپاسکال انجام می گیرد.
بیشتردر روش تقطیر با آب(کلونجر)، 30 و در روش استخراج با حلال 13 ترکیب شناسایی گردیده اند از طرفی زمان استخراج در روش کلونجر 360 دقیقه و در روش استخراج با حلال 3 روز می باشد.
بیشترروش استخراج با حلال یک روش مکمل برای روش سولفات است بدین نحو که پس از انحلال مواد در اسید سولفوریک حلال انتخابی۱ آلی به نمونه اضافه می شود. این حلال معمولاً سولفات تیتانیوم را در خود حل می کند.
بیشتردر این تحقیق، حذف دو آلاینده فنل و بیس فنل آ از پساب توسط روش استخراج با حلال بررسی شده است. به این منظور سه حلال متفاوت تولوئن، متیل اتیل کتون (mek) و تری اتیل امین (tea) انتخاب گردیده است.
بیشترمقاله بازیابی روغن پایه از روغن مستعمل به روش استخراج با حلال. بخشی از متن:یکی از کاربردهای عمده روغنهای روان کتتده، استفاده از آنها به عنوان روغن موتور است، که در این بخش به نحوه تولید ...
بیشتراستخراج:روشی است برای جداسازی که مستلزم انتقال جسمی از یک فاز به فاز دیگر است.این روش بر مبنای پخش فاز بنا نهاده شده است .جسم می تواند در بین دو فاز نامحلولی که با آنها در تماس است پخش متعادلی پیدا کند و نسبت این تعادل ...
بیشتردر این روش استخراج با حلال، گیاه خورد شده با سه حلال فوق به نسبت (۱به ۱۰) مخلوط و در مدت زمان ۲۴ ساعت در دمای اتاق و بر روی شیکر با سرعت rpm 250 انجام شد.
بیشتردر مرحله مطالعه شبیه سازی و انجام آزمایش های اولیه با مقایسه دو روش استخراج با حلال و تقطیر با بخار آب ، با توجه به پارامتر کیفیت و درجه خلوص محصول در نهایت روش تقطیر با بخار آب انتخاب گردید.
بیشترمحققین ایتالیایی روشی برای استخراج با حلال از زیستتوده ابداع کردهاند که در آن از یک حلال با قابلیت تغییر در میزان آبدوستی استفاده میشود. با این حلال میتوان هم محصولات آبدوست و هم آبگریز را از ریزجلبک استخراج ...
بیشترمیزان بازدهی مجموعه های تولید روغن به روش هایدروکراکینگ- هایدروتریتینگ، بسته به نوع نفت خام،۱۰ تا۴۰ درصد بیشتر از فرایندهای قدیمی استخراج با حلال است.
بیشترپس از استخراج، حلال با استفاده از یک اواپراتور گردنده حذف میشود و حاصل کار، ترکیب مورد نظر است. بخش غیر محلول از جامد، داخل انگشتانه باقی میماند که معمولاً دور انداخته میشود.
بیشتردر روغن کشی با حلال، با افزایش روغن در ماده اولیه میزان Fine زیاد می شود و نامطلوب است. مقدار نرمه در روش استخراج با حلال: سویا < پنبه دانه < بذرک یا کتان
بیشترروش استخراج به وسیله سوکسله: کلیات آزمایش: اكثر دانه هاي روغني حاوي 12 تا 65 درصد روغن ميباشند و با توجه به درصد روغن يكي از دو روش استخراج: 1- استخراج بوسيله پرس و يا 2- استخراج به وسيله حلال و يا از هر دو روش استفاده مي شود.
بیشتراستخراج حلال به طور گسترده ای برای جداسازی مواد فعال استفاده می شود. روش فراصوت تشدید استخراج حلال دادن بازده بالاتر در زمان کوتاه تر!
بیشترقسمتی از پایان نامه درباره بازیابی روغن پایه از روغن کارکرده به روش استخراج با حلال:. واژه روغن از دو قسمت «رو» و «غن» تشکیل شده است. «رو» از مصدر رفتن و روان شدن و «غن» به سنگ عصاری گفته میشود.
بیشترباوی فر, مریم و علی کارگری، ۱۳۹۱، استخراج فنل ازمحلولهای آبی توسط حلال کلروفرم به روش استخراج با احلال، اولین همایش ملی تصفیه آب و پساب های صنعتی، ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، https ...
بیشتردر روش سوسکله نیز از همین اصل پیروی شده و با استفاده از اتر که در مجاورت ماده غذایی قرار میگیرد و سبب حل شدن چربی و رسوب در بالن انتهای سوکسله می گردد چربی استخراج می شود.
بیشترحلال استخراجکننده را در داخل مخزن پایینی قرار میدهند و آن را تا نقطه جوش گرم میکنند. ... یکی از روشهای استخراج با سیال فوق بحرانی، تعین مقدار نفت در خاک، رسوبات و مرداب به کمک کربن دی ...
بیشتردوبار استخراج با حجم کمتر از حلال آلی همیشه موثر از یک بار استخراج با حجمی مساوی دو برابر حجم اول است. چون در حالت اول ، مقدار وزن ماده باقیمانده محلول در آب ، کمتر از حالت دوم خواهد بود.
بیشتردر 20 سال اخیر روش های استخراج بسیار زیادی جهت استخراج ترکیبات آلی از مواد جامد مثل خاک، شن های رسوبی و یا گیاهان توسعه داده شده است که اکثر آن ها شامل استخراج با حلال و سپس آنالیز با کروماتوگرافی گازی یا کروماتوگرافی ...
بیشترروش استخراج فوق بحرانی باعث میشود تا بیشترین ماده مؤثر موجود در گیاه بهطور انتخابی استخراج گردد. باقیمانده حلال در ماده استخراج شده غیرسمی بوده و آلودگی باقی نمیگذارد.
بیشتراکثر دانه های روغنی حاوی 12 تا 65 درصد روغن میباشند و با توجه به درصد روغن یکی از دو روش استخراج: 1- استخراج بوسیله پرس و یا 2- استخراج به وسیله حلال و یا از هر دو روش استفاده می شود.
بیشترو) استخراج با حلال توسط دستگاه سوکسله. برای تفکیک اجزای یک مخلوط جامد به روش استخراج مداوم جامد – مایع دستگاه استخراج سوکسله مناسب است.
بیشترروش استخراج با حلالهای آلی یک فرآیند شیمیایی است که در این روش فلزات موجود در فاز آبی برای تشکیل کمپلکس الی فلزی با یک ماده آلی واکنش می کند، لذا اجزای فلز، فاز آبی را ترک کرده و وارد فاز آلی می ...
بیشتراستخراج مایع که به آن استخراج با حلال، هم گفته می شود فرآیندی است که در آن اجزای یکمحلول، مایع به وسیله ی تماس با یک مایع نا محلول، دیگر جدا می شود.از این فرآند جداسازی به وفور در صنایع ...
بیشتر